Тихо повзем під стіл і там дохнем
|
|
admin | Дата: Субота, 05.07.2008, 14:52 | Повідомлення # 31 |
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| колись проходив...
і нефлудимим будеш...
|
|
| |
admin | Дата: Субота, 05.07.2008, 15:16 | Повідомлення # 32 |
Генерал-майор
| трошки Укрбашу: 1: Давай вечерком на пивко! 2: Не можу, сьогодні вечір великого сексу. 1: Чооо-го? Твоя ж на морі. 2: Так і я про то ж… 1: який в тебе браузер? 2: шо??? 1: значить експлорер... знайома попросила палатку та спальнік, домовляємось про зустріч: мну: то давай так, коли звільнешся і будеш морально готова нести ті 56 кг, то дзвони. вона: СКІЛЬКИ??????????????? мну: ну, як для тебе, скину 5кг. вона: ЩО-ЩО:/???? мну: ну добре, повиймаю цеглу, а то думав, вам треба буде, вогнище обкласти чугіньову батарею теж виймати? вона: *агресивний чорт із рогами* мну: ясно. виходить зливну трубу та туалет теж виймати то все що залишилось не бульше 5кг буде. вона: :-*
і нефлудимим будеш...
|
|
| |
admin | Дата: Субота, 05.07.2008, 19:06 | Повідомлення # 33 |
Генерал-майор
| Работаю я монтажником. Подключаю юзеров к Интернет по выделенке. И вот. Ползу я на коленях по чердаку вдоль кабеля, потолок низкий, темно, по уши в птичьем помете, кругом только кошки дохлые валяются. Вдруг, навстречу мне выползает бомж ужасно грязный и вонючий. Говорит: Мужик, ты че тут делаешь? Интернет проверяю. - автоматически отвечаю я. А коаксиал тестил? Да тестил! А линк на хабе горит? Горит. А мастдай у юзера какой? XP HE, вроде не глючит. А сетевуха ? ...И тут я понял, что ждет меня в будущем...
і нефлудимим будеш...
|
|
| |
Gedevan | Дата: Понеділок, 07.07.2008, 15:03 | Повідомлення # 34 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| admin, передерли із старого жарту. При цьому - досить невжало. ЗАраз коаксіал, рівно як і кільцеву мережу ніхто не використовує.
Зри в корень! (с) К.Прутков
|
|
| |
Gedevan | Дата: Понеділок, 07.07.2008, 15:06 | Повідомлення # 35 |
Генерал-майор
| "У меня есть приятельница, а у приятельницы есть пятилетний сын. Приятельница учится на вечерке на ПММ, детку девать особо некуда, регулярно таскает его с собой -- малец сидит там на задней парте, рисует, читает, играет в нешумные игры. Это было предисловие. История: едем мы тут на днях вместе с приятельницей и мальцом в троллейбусе. А на Кирова магазин тканей, в витрине которого из штук ткани выложена буква "S". Малец, философски: -- Ну вот.. Интегралов везде навешали.. Какой-то дадечка лет 40+: -- Где интегралы? Какие интегралы? Малец показывает: -- Вон.. Ну, обычный, неопределенный.. Дядечка: -- Почему неопределенный?! Малец, уже устав от дядечкиной бестолковости: -- Потому что пределы интегрирования не обозначены...
|
|
| |
admin | Дата: Понеділок, 07.07.2008, 15:43 | Повідомлення # 36 |
Генерал-майор
| Gedevan, так я десь з того ж сайту і знайшов що і Quote (Gedevan) У меня есть приятельница... здається...
і нефлудимим будеш...
|
|
| |
boo$ko | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 13:42 | Повідомлення # 37 |
Лейтенант
Група: Перевірені
| Зроблено в фотошопі
|
|
| |
golem | Дата: Середа, 09.07.2008, 11:29 | Повідомлення # 38 |
Група: Видалені
| boo$ko ну і що ти хочеш цим сказати?
|
|
| |
boo$ko | Дата: Середа, 09.07.2008, 14:49 | Повідомлення # 39 |
Лейтенант
Група: Перевірені
| golem,Н-да... з почуттям гумору в нас тяжкувато
|
|
| |
golem | Дата: Середа, 09.07.2008, 14:58 | Повідомлення # 40 |
Група: Видалені
| boo$ko тобі щось неподобається?
|
|
| |
Gedevan | Дата: Середа, 09.07.2008, 17:46 | Повідомлення # 41 |
Генерал-майор
| golem, по-моєму я вже робив зауваження на тему "образа інших користувачів" і саме тобі. Т.к. склерозом страждати тобі ще ранувато то і відповідний "плюс" отримуєш.
|
|
| |
Gedevan | Дата: Вівторок, 15.07.2008, 16:22 | Повідомлення # 42 |
Генерал-майор
| Все-таки в продовження теми фотожабуриння... На тему Хенкок. І друга тема: афіши відомих фільмів.
Повідомлення відредагував Gedevan - Вівторок, 15.07.2008, 16:23 |
|
| |
admin | Дата: Субота, 19.07.2008, 19:37 | Повідомлення # 43 |
Генерал-майор
| Код на УкрБаші ....... :D < !-- JavaScript -- > < script src="/js/core.js?v=2.1" type="text/javascript"> < !-- Internet Explorer, най би ти вгрубі горів...... -- > < !--[if lt IE 7]> Гикав півгодини......
і нефлудимим будеш...
Повідомлення відредагував admin - Субота, 19.07.2008, 19:46 |
|
| |
admin | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 20:37 | Повідомлення # 44 |
Генерал-майор
| аааааааааа...... побачив на якомусь сайті.... зразу ж скопіював.... :D там їх багато... дивіться самі.... http://durdom.in.ua/site/report/mode/photos/id/2.phtml?order=rating
і нефлудимим будеш...
Повідомлення відредагував admin - Понеділок, 21.07.2008, 20:39 |
|
| |
Maksumym | Дата: Середа, 23.07.2008, 17:05 | Повідомлення # 45 |
Президент
| жестоко
===================== тут може бути ваша реклама =====================
|
|